Het Servicepunt Arbeid helpt!

Schakel het Servicepunt Arbeid in voor het vervullen van uw vacature of werkontwikkelingstraject. Kosteloos. Wij brengen u in contact met enthousiaste en vakbekwame jongeren. Jongeren uit de wijk die willen laten zien wat ze waard zijn. Wij kennen de lokale arbeidsmarkt en weten met welke uitdagingen u te maken heeft. We luisteren naar uw verhaal en zorgen voor de juiste match. Heeft u advies nodig? Wij vertellen u alles over subsidies, jobcoaching en proefplaatsingen. U hoeft het niet alleen te doen. Samen zorgen we ervoor dat het wél werkt.

Goed en gemotiveerd personeel is dichtbij

Den Haag heeft 3 Servicepunten Arbeid: Servicepunt Arbeid Laak, Servicepunt Arbeid Schilderswijk en Servicepunt Arbeid Zuidwest. Veel jongeren uit deze wijken zitten zonder baan. Onterecht! Kom langs bij een van de Servicepunten en ontmoet deze gemotiveerde jongeren tussen 18 en 27 jaar die hun schouders eronder willen zetten. U kunt elke werkdag tussen 13.00 en 16.00 uur terecht voor advies en informatie. Een afspraak maken is niet nodig. Servicepunt Arbeid Zuidwest is al vanaf 12.00 uur geopend.

Meer dan het vervullen van een vacature

Wij helpen u aan de juiste kandidaat voor uw vacature of werkontwikkelingstraject. En u helpt een jongere aan een betere toekomst! Dat wérkt! Het is ook nog eens goed voor de economie en het ondernemersklimaat in uw wijk. Een win-win situatie noemen we dat. Daarbij profiteert u van de volgende voordelen:

  • Twee jaar lang korting op premies werknemersverzekeringen als u een jongere met een bijstandsuitkering in dienst neemt.
  • Een vergoeding in de vorm van leerwerkcheques (tot en met mbo-niveau 3) of een startersbeurs (vanaf mbo-niveau 4) als u een jongere zes maanden werkervaring laat opdoen.
  • De mogelijkheid tot proefplaatsing: een jongere werkt één tot drie maanden in uw organisatie met behoud van uitkering.

Daarom Servicepunt Arbeid

  • U krijgt goed en gemotiveerd personeel
  • U helpt jongeren aan het werk en biedt hen een toekomst
  • U werkt mee aan een beter arbeidsperspectief in de wijk
  • Samen laten we zien dat het wél werkt!