Het Servicepunt Arbeid helpt!

Je hoeft het niet alleen te doen! Het Servicepunt Arbeid is er voor jou. Vertel ons wat je kunt en wat je zoekt. Wij luisteren naar je. Wij weten hoe de arbeidsmarkt in elkaar zit, hebben vacatures en brengen jou in contact met werkgevers. Weet je niet precies wat je wilt of wat bij je past? Geeft niet, daar komen we wel achter. Heb je vragen over het volgen van een opleiding? Wij geven de antwoorden. Vertel ons wat je nodig hebt om aan de slag te gaan en wij begeleiden je. Helemaal gratis. Ook met (financiële) problemen kun je bij ons terecht. Samen zorgen we ervoor dat het wél werkt.

Die leuke baan of opleiding is dichtbij

Den Haag heeft 3 Servicepunten Arbeid: Servicepunt Arbeid Laak, Servicepunt Arbeid Schilderswijk en Servicepunt Arbeid Zuidwest. Kom langs bij een van de Servicepunten en ontmoet andere jongeren tussen 18 en 27 jaar, werkgevers en welzijnsorganisaties. Wij brengen jullie met elkaar in contact en helpen jou aan die leuke job en dat passende werkontwikkelingstraject. Echt! Aarzel niet en laat jezelf zien! Wij staan elke werkdag tussen 13.00 en 16.00 uur voor je klaar. Een afspraak maken is niet nodig. Het Servicepunt Arbeid Zuidwest is al vanaf 12.00 uur geopend.

Meer dan het vinden van een baan, werkontwikkelingstraject of opleiding

Vind je het moeilijk om jezelf goed te presenteren? Dat snappen wij en daarom helpen we je met het schrijven van een foutloze motivatiebrief en het opstellen van een perfect cv. En we oefenen net zo lang met het voeren van een sollicitatiegesprek totdat je je zeker voelt. Naast deze persoonlijke begeleiding organiseren wij ook activiteiten zoals banenmarkten en speedmeets waar je op een gemakkelijke manier werkgevers ontmoet en direct kunt solliciteren op vacatures. Nogmaals: dit kost helemaal niets. Het enige dat wij van jou vragen is volledige inzet. Dat werkt áltijd!

Werken of een opleiding volgen levert je meer op dan je denkt!

  • Natuurlijk, je verdient geld. Dat geeft een kick. Je eigen geld! Om van te leven en om leuke dingen mee te doen. Of om je schulden af te betalen. Niet leuk, wel cool dat je dat voor elkaar krijgt.
  • Inderdaad, je leert een vak. Niet altijd even makkelijk. Wel een waanzinnige investering in jezelf én in je toekomst.
  • En wat een goed gevoel geeft het om (weer) nuttig te zijn, mee te tellen en te kunnen laten zien wat je waard bent!
  • Bovendien leer je ook nog eens interessante nieuwe mensen kennen.